Jerico

Tanulságos zsidózás egy Marquis Sabnock álnevű mafab felhasználótól

2023. július 12. - Jerico

Nagyon szeretek a mafabon írni, mert korrekt oldal. De sajnos még itt is akadnak alpári emberek, akik többek közt zsidózással támadnak másokra. 

sabnock_zsidozas.jpg

A fenti irományok Marquis Sabnock (2024-ben már: Interfectorem Sabnock) néven írogató illetőtől tanulságosak, mert úgy tűnik ez a tónus még nem tűnt el teljesen a hazai internetes felületekről. Kiegészítésül tenném hozzá: nem vagyok zsidó származású (sváb felmenőim vannak, akik mind katolikusok), a kolléga valószínűleg a Jerico név miatt hitte talán az izraelita gyökereket. Gondolom utánakeresett a település fekvésének, melyen mellesleg ma palesztinok, arabok élnek.

A másik felhasználó sértegetése rejtett agressziót a származásba való belekötés pedig műveletlenséget és rosszindulatot takar. A szóban forgó illető egész életét a mafabon tölti (már 100 ezer körüli pontnál tart) és elég szánalmas, hogy ennyire nincs élete. A nick neve egyébként egy videojáték-karakter, így valószínűleg kamasz korú, vagy egy nagyon infantilis felnőtt. De megtalálható a Mafabon még más neveken is mint Strandolós srác, Black Demon, Discidium Mentis és OkosMajom.

Ha tippelnem kellene talán egy középiskolás, akinek nincsenek barátai és semmiféle elfoglaltsága, csak a horror-fimekről való irkálás a mafabon. Igazából sajnálnám, ha nem olvasnák sokan az írásait. Mert így nem tudom sajnálni, hiszen terjeszt valami olyan alpáriságot és ostobaságot, amelyen már rég túllépett a mai fiatalság értelmesebb része. 

sabnock_mafab.jpg

A mafab közösségét is sajnálom, hogy Sabnock trágárkodásait azóta is el kell viselniük a fórumon sajnos. Maga az oldalt (mármint a mafab) továbbra is nagy kedvencem, mert szerkesztőik hozzáértőek és korrektek. Továbbra is ajánlom a felületet mindenkinek (és én is továbbra is használni fogom) mert filmek terén a legjobb az összes hazai mozis honlap "versenyében". Az olyan alakokhoz viszont mint a posztomban említett illető, türelmet javasolok és azt, hogy velem ellentétben ne bocsátkozzon senki vitába vele. Igazából nem éri meg.

jerico_ujalso_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jerico.blog.hu/api/trackback/id/tr4818165834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinz Thorvald 2023.07.16. 10:34:24

Hírből ismerem ezt a Sabnock nevű majmot. Egy idegesítő kis nulla-matyi, aki csupa Zs kategóriás horrorfilmről tud csak írogatni a Mafabon. Gyakorlatilag ott éli az egész életét. Szerintem valami pattanásos kamasz, vagy egy huszonéves melós. Ne törődj vele! Egy kis senki! Nem kell komolyan venni a kis t@knyot!

Jerico 2023.07.16. 11:32:20

@Heinz Thorvald: Az alacsony szókincse és a hirtelen feltámadt agresszivitása meg zsidózása alapján talán egy melós valami gyárban, esetleg valami szerelő, aki a mafabon éli ki magát, mert amúgy a kutya sem törődik vele. Belém-kötött a kis szaros és okoskodott a mafabos bemutatkozó szövegemen. Aztán jött azzal, hogy sok nick nevem van a mafabon, miközben kiderült, hogy éppen neki van minimum kettő (Strandolós srác és Black Demon). A trágárkodása alapján egy kis cingár "tornából felmentett" alak lehet, azok bizonygatják az erejüket mindig (fordított kompenzáció). Felidegesített, pedig nem kellett volna.

Jager_ 2023.08.26. 09:58:48

Július 14 óta OkosMajom néven írogat! (Így egybe írva.) Bár biztos van megint néhány másik nick neve is. Most nem annyira kötekszik, de az ilyenek nem bírják sokáig! Újrakezdi előbb-utóbb Karcsika.

Tarnavszkij_ 2024.02.04. 17:30:51

Már Interfectorem Sabnock néven nyomul a kis fajgyűlölő (Karcsika).

Jerico 2024.02.04. 17:32:59

@Tarnavszkij_: Igen észrevettük. Módosított a nevén. Én meg a posztban. :)))
süti beállítások módosítása